catalyst characterization using high field NMR and in situ NMR spectroscopy is also anticipated. This opportunity ... Candidate must have demonstrated background in solid state NMR spectroscopy including pulse programming. NMR pulse...
Pacific Northwest National Laboratory Jobs - Post Doctorate RA ...
Pacific Northwest National Laboratory Jobs - Post Doctorate RA ...
Post Doctorate RA - Solid State NMR in RICHLAND Washington United States. Post Doctorate RA - Solid State NMR Organization and Job ID Job ID: 301321 ...
pnnl.jobs/richland-wa/post-doctorate-ra-solid-state.../job/
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
12-23-2011 10:21 AM
Post-Doctorate Research Associate | University of Oklahoma
Post-Doctorate Research Associate | University of Oklahoma
US - OK - Norman, Minimum qualifications: 1) Ph.D. in chemistry, microbiology, environmental engineering or science, or a related field. 2) Experience in one or more areas of NMR spectroscopy, CFLM, biofilms,
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
11-20-2010 06:29 AM
Post Doctorate RA - NMR Spectroscopist for Molecular Catalysis at Pacific Northwest N
Post Doctorate RA - NMR Spectroscopist for Molecular Catalysis at Pacific Northwest National Labs (Richland, WA)
of Energy. Basic research using multidimensional solution NMR to investigate the structure and dynamics of ... desirable. An ideal candidate would have: 1. Expertise in NMR spectroscopy, including multidimensional techniques 2.
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
10-06-2010 02:16 AM
Post Doctorate RA - NMR Spectroscopist for Molecular Catalysis at Pacific Northwest N
Post Doctorate RA - NMR Spectroscopist for Molecular Catalysis at Pacific Northwest National Labs (Richland, WA)
Description Job Title: Post Doctorate RA - NMR Spectroscopist for Molecular Catalysis Job ID: 300080 ... desirable. An ideal candidate would have: 1. Expertise in NMR spectroscopy, including multidimensional techniques 2.
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
10-03-2010 01:38 AM
Description Job Title: Post Doctorate RA - NMR Spectroscopist for Molecular Catalysis Job ID: 300080 ... desirable. An ideal candidate would have: 1. Expertise in NMR spectroscopy, including multidimensional techniques 2.
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
09-30-2010 11:27 PM
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
09-13-2010 03:33 PM
Post Doctorate RA - NMR & EPR at Pacific Northwest National Labs (Richland, WA)
catalyst characterization using high field NMR and in situ NMR spectroscopy is also anticipated. This opportunity ... Candidate must have demonstrated background in solid state NMR spectroscopy including pulse programming. NMR pulse...
More...
nmrlearner
Job marketplace
0
08-19-2010 02:44 AM
More...